Det er ikke en drøm. Det er virkelighed.

Boligerne

De eksklusive boliger i PH Park Premium er i foråret 2023 klar til at byde de kvalitetsbevidste købere hjem. Boligerne opføres i eksklusive nordiske materialer der passer perfekt til den omkringliggende natur og forskellige boligtyper vil præge de arkitektoniske bygninger. Der opføres populære rækkehuse i to og tre etager, som krydres med små private forhaver. Ligeledes vil fem etager høje boligbygninger på rumlige 2-, 3- og 4-værelses lejligheder med store, åbne altaner give mulighed for at nyde udsigten direkte ud over den nye stortanlagte park og sø, der bliver et tilløbsstykke for hele området. På de øverste etager opføres skønne penthouselejligheder, som tilbyder frit kig til himlen fra de vidunderlige tagterrasser, der placeres, så man får sit eget helt private uderum uden kig fra naboerne.

Med sølandskabet som et blågrønt bankende hjerte tager PH Park Premium dine boligdrømme og gør dem til virkelighed.

Rækkehusene

Husene er placeret i 3 blokke forskellige steder mellem de øvrige bebyggelser I PH Park Premium, og varierer i størrelsen fra 125-170 m2. Alle rækkehusene har enten privat garage med tilkørsel direkte fra P-kælderen eller stort disponibelt kælderrum med bryggers og trappe op til boligens stueplan.

Rækkehusene bygges i 2 og 3 plan, hvor opholdsstuen og det åbne køkken i stueplan med egetræslåger og sort stenbordplade er det første man møder når man kommer ind i boligen. På 1. sal finder man et varierende antal gode værelser samt et af husets i alt 2 badeværelser og fra fordelingsentreen går man – i rækkehusene med 3 plan  – op ad trappen til enten endnu en stor opholdsstue eller en forældreafdeling med master-bedroom, indbygningsskabe, badeværelse samt udgang til husets store, træbelagte terrasse.

Alle rækkehusene har også tilhørende små private haver.

Lejlighederne

Lejlighederne i PH Park Premium varierer i størrelse fra 65-120 m2 og ligesom alle de øvrige boliger i PH Park Premium er de lavet med lækre trægulve i alle opholdsrummene samt et varmt og indbydende køkken med flotte egetræsfronter og iøjefaldende sorte stenbordplader.

Lejlighederne er alle lyse og lækre, hvilket blandt andet skyldes de store vinduespartier i hver enkelt lejlighed og detaljen med at man tager elevatoren direkte op i sin lejlighed fra P-kælderen bliver man næppe træt af lige foreløbigt.

Lejlighederne findes med op til 4 værelser og samtlige lejligheder har ekstra store altaner.

Penthouseboligerne

På toppen af punkthusene finder man de imponerende penthouseboliger på omkring 170 m2. Via den private elevator ankommer man til den rummelige hall med adgang til bryggers, badeværelse og indgang til den store spisestue og køkken. Det lyse, åbne køkken med udgang til en stor altan giver med sin store kogeø rig mulighed for store kulinariske armbevægelser og er hjertet i boligen. Køkkenet er som standard udstyret med både vinkøleskab og quooker. Fra spisestuen går man ind i et af boligens to store værelser samt et master bedroom med eget toilet, bad og store indbygningsskabe så der ikke skal tænkes yderligere på opbevaring. I den anden ende af boligen finder man opholdsstuen med direkte udgang til boligens private og delvist overdækkede terrasse, der strækker sig fra den ende side af boligen til den anden. Her findes yderligere et værelse/kontor/bibliotek med egen udgang til terrassen.

Kontakt os
close slider