Området

I hjertet af Hørsholm

PH Park Premium ligger blot ti minutters gang fra Hørsholm bymidte med lækre forretninger, ligesom der er små tre kilometer til skønne Øresund Strand og Rungsted Havn. Lige om hjørnet er der desuden smukke skove og grønne områder. Her kombineres nærhed til byen og skøn natur på fineste vis.

Hørsholm er en yderst attraktiv by, især for børnefamilier, der ønsker et trygt sted for børnene at vokse op. Byens skoler er blandt andet kåret som landets bedste. Og så er der masser af aktiviteter for store og små i byen, hvad end fritiden skal gå med golfture, en ridetur i skoven eller en dukkert ved stranden. Byen byder også på et rigt kulturliv, hvor kulturelskere i alle aldre kan udvide deres kreative horisont i kulturhuset Trommen, der huser både teater, koncerter fra ind- og udland samt bibliotek.

Fakta

  • Blot ti minutters gang til Hørsholm bymidte med lækre butikker og gode spisesteder
  • Kort afstand til skole, daginstitution og indkøb
  • Rigt kulturliv med kulturhuset Trommen, der har noget for enhver smag
  • Masser af aktiviteter for hele familien med både svømmehal, idrætspark, golfbaner og rideskole
  • Lige om hjørnet findes Hørsholms dejlige skove og grønne områder, der inviterer til naturskønne udflugter
  • Små tre kilometer til Rungsted Havn og stranden samt fem kilometer til de smukke strande ved Øresund.

Smuk, nordisk natur som nabo

Visionen om at gøre PH Park Premiums boliger til en integreret del af sølandskabet i PH Parken må siges at være opfyldt ti l fulde. Her har bygningernes særegne udtryk nemlig fundet en stærk samhørighed med områdets naturrige stemning. Det er samtidig lykkes for arkitekterne at skabe masser af rummelighed med gårdmiljøernes niveauforskelle, der på elegant vis følger det bakke de landskab, som omkranser PH Park.

Eksklusive, nordiske materialer kombineres på bedste vis med den stemningsfulde natur i den offentlige park – en ekstra bonus i det ellers naturrige område. Parken kommer til at stå stor og flot med smukt anlagte blomster, buske og træer. Regnvandssøen bliver det naturlige blikfang, hvor stierne rundt om og træbroen over søen indbyder til rekreative gåture eller en frisk løbetur i naturskønne omgivelser. Ligeledes kan naturen betragtes fra de velplacerede bænke, mens børnene leger på legepladsen.

Sommeren kan også nydes i det hyggelige, grønne gårdmiljø, hvor fællesterrassen giver plads til nærvær og fællesskab. Her kan børnene følge det rislende vandbassin, mens de bløde loungemøbler giver skønne betingelser for mange timer i dejlige omgivelser. Ønsker du alenetid, kan du i stedet trække ind på din egen terrasse eller på altanen, hvor sommervarmen kan nydes i private rammer.

Kontakt os for et personligt møde eller tilmelding til åbent hus